A Magyar Speciális Olimpia Szövetség által rendezett hazai, országos szintű versenyeken rendszeresen kiemelkedő eredményeket érünk el. Ezt bizonyítja, hogy 2005 óta a speciális téli és nyári világjátékokon egyaránt jelen vagyunk, minden esetben két-három tanulónkkal.

Versenyzőink 2005 óta jártak Japánban, Kínában, Idahoban az USA-ban, Varsóban, Athénban, Hollandiában, Dél-Koreában, Los Angelesben és Grazban.

A 2017-es Speciális Olimpia Téli Világjátékokra, Grazba, sportolói keretünk a következő: Al Yassin Mustafa, Hocza Róbert, Marosi Viktória és Óvári Réka.

 

Dombóvári Szilviának hívnak, 2004 óta dolgozom az intézményben testnevelő, gyógytestnevelő tanárként és korcsolya edzőként. A Magyar Speciális Olimpia Szövetségben a gyors és görkorcsolya szakág szakágvezetője vagyok.

A délelőtti korcsolya oktatás mellett heti három alkalommal délután is biztosítunk lehetőséget tanulóinknak, hogy hazai és nemzetközi szinten egyaránt minél jobb eredményeket érjenek el, télen gyorskorcsolya, ősszel és tavasszal pedig gyorsasági görkorcsolya sportágakban.

Mindennapos testnevelés keretében úszásoktatásra is lehetőségünk van a Molnár Ferenc Általános Iskola tanuszodájában.

Az úszásórákat iskolánk részéről Haviár Magdolna vezeti.

A felkészülést és az alapozást segíti a Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium Lobogó utcai jégcsarnokában, a testnevelés óra keretein belül folyó korcsolyaoktatás.

           Sporttevékenységek