A Ferencvárosi Komplex Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Tündöklő Fénysugár Alapítványa

 

Adószámunk:18066287-1-43

BEMUTATKOZUNK

Intézményünk, a Ferencvárosi Komplex Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványa, a Tündöklő Fénysugár Alapítvány.

Az alapítványt 1994 őszén alapította intézményünk 10 pedagógusa, 3 fős kuratóriumi tagsággal. Akkori célunk, anyagilag segíteni az erdei iskolába, táborokba eljutni szándékozó SNI-s tanulóinkat, valamint hozzájárulni az intézmény eszközös fejlesztéséhez. Ez 2012-ig – a balatonlellei táborozások időszakának végéig – jól működött.

2013-2014 között – a balatonlellei nyári iskolai táborok szüneteltetése időszakában – viszont nem történt jelentősebb vásárlás, fejlesztés az alapítvány tőkéjéből.

2015 tavaszán, nagyobb beruházás keretében kaptunk a számítástechnika terembe 10 db LCD monitort (mely a régi, elavult monitorjainkat hivatott leváltani), a Gát utcai félemeleti folyosóra tárolószekrényeket és az óvodába – a rendezvények lebonyolításának segítésére – egy projektort.

2017-2018-ban elsősorban fejlesztőeszközök vásárlására fordítottuk a kapott támogatásokat.

 

Az alapítványt 3 fős kuratórium irányítja, mely 2018. március 02-től működik a következő megbízással: Kovács József István intézményvezető /képviselő, kuratóriumi elnök/, Mucsi Ferencné intézményvezető-helyettes /kuratóriumi tag/, Kovács Edit gyógypedagógus /kuratóriumi tag/.
A számlák bevételét és továbbküldését
Bánhalminé Jankovics Nikoletta végzi.

Az alapítói jogokat továbbra is egy kolléga: Plézer Terézia képviseli.

Az alapítvány kuratóriumának tagjai és pénztárosa munkájukat térítés nélkül, önkéntesen végzik.

 

Az alapítvány könyvelője a Pordi Könyvelő Iroda.

Önkénteseink: